[kisahsangshopaholic]




Salam kekonichiwaan...gagagaga!!!

Wooo...beshnyer dh habis main game Dream Chronicle 3 neyh, akhirnya aku berjaya mengalahkan Lilith yang telah menculik anak aku..wakakakaka..x de kaitan langsung....tgk la, aku dapat score yg paling tinggi dlm game neyh, memang la kan..player yang paling first main..wakakaka!!! Mula2 men game neyh ntah hape2 je..tp lama2 cam best lak an.....ape2 je la...skunx nih tgh mengusahakan utk men Dream Chronicle 2...aku memang suka mende2 terbalik..kalo baca paper usually ske bca yg paling blakang dulu ( for sure bkan bab skan la, part hiburan ..hihi)...trok la aku neyh....gagaga!!! korang men la game neyh....besh jgak la..aku an, lepas men game neyh, aku rasa otak aku berkembang giler..haha..skunx aku rasa aku semakin pandai..waawa..puji diri snirix, ake ati la.......

Ari tue aku kuar gi shopping ngan kwan2..konon nk carik TOPMAN la kan, at last dpat GHOSTBRAND..wakakaka....layan je la...baju dia ala2 TOPMAN la..tp x la TOPMAN sangat...kami gie warta BBB (bandar baru bangi) n memang kami gie dh mcm nk tutup dah, seb bek ada satu shop neyh still bkak..pergh, baju2 dia leyh tahan kowt....then mamat jaga shop tuh marah2 lak an..ceh, bkan marah..dia wat joke jew...haha!!! bgus ahh dia tue, a very good social commnction....cayalah bro...prangai dia ala2 Aril af7 tu ahh..kecowh habis.....jmpa lak an ngan orang yg kecoh cam aku, bising giler..........hahaha!! so, aku bli gak la baju GHOSTBRAND tuh coz ala2 TOPMAN, tnggu masa nk ke TOPMAN neyh..wakakakaka!!!

Tensen aku, terpaksa aku habiskan wang sebanyak RM79.90 dekat CAMBRIDGE, bodoh tol la 2 ekor 'sissy' tuh, ingat mak pak aku cop duit kew, memang gamfang, vavi tol....huhuhua!!! sebelm ke warta BBB kami gie MINES, setapak melangkan masuk, WTFFFFFFF!!!!! sale..sale..sale...gosh, steam aku nengok....mntang2 baru lepas chochok kan!! hahaha.... first2 gie CAMBRIDGE, huhu..cantik2 n murah..x pe2 nnt tgk balik, take walk first k..hahaha...pastu gie la F.O.S, RADIOACTIVE and kedai ntah pape ntah....pas ngok x dak baju yg menarik, kami kmbali ke CAMBRIDGE...aku dh lama shoot cardigan dia, smart..murah lak tuh...tya la harga ann..aku dnegar dia ckp RM49.90...pergh, Dr. Cardin tuh..smart and hensem hbs aku nengok....cun melecun....dh try and peragakan n it's tyme to bayar.....
"How much??"
"It's RM79.90"

WWWWWTTTTTTTFFFFFFFF.....heck dude!!! aku rasa mcm nk bunuh je 2 ekor fondan n fellow cina dia tuh...td cakap RM49.90 skunx 80 lak an...mcm nk fenyefak lak an dia neyh..huhuhu!!!! seb bek aku nampak kehenseman terpancar pabila aku memakai cardigan tu, lalu aku mengambil denagn pnuh redha, fu** nyer *******!!! bikin gua tensen....aku beli cardigan tuh untuk aku peraga tyme HKK neyh, hari komunikasi khalayak..gigigigi!!! nnt aku tunjuk gmbar ekk..at the moment, mlas nk shooting.....daa!!!

No comments: