(13PL) | Kalau aku dapat betina tu, AKU NAK LIWAT pastu BUNUH!

Durjana, durhaka, durian..*tetibe. Memang celaka anak harooom la perempuan sial ni. Aku tak sure jantina dia perempuan ke, ape ke tapi yang pasti, dia cakap dia perempuan. Memang Syaitoon nirrajim la. Aku memang tak boleh blah setiap kali bukak profile FB dia. Terbayang-bayang dalam fikiran aku kalau aku berhadapan dengan dia.

SENTAP! Tu je yang aku rasa. Wah, terlebey emo. Seriously, memang betina ni Dajjal Moden la. Mengalahkan babi dan hantu kopek. Sekali aku dapat, siap ko, aku nk liwat ko dengan batang penyapu, lepas tu cucuk2 dengan pisau, potong kopek bagi babi makan. Memang sial lah. Betina ni tak boleh hidup kt muka bumi ALlah yang super-sejahtera ni. 

Ishkh, tengok, entri yang sopan2 aku teros berubah wajah. Kalau dulu cakap pakai nama SM, skunx dh aku kau! BENCI. Haish, betina ni la....merosakkan hari aku la. Korang nk tau ke sape aku cakap ni? OK, sebelum aku gtau kt korang sape betina celaka ni, aku nk korang tarik nafas dalam-dalam, istigfar, bawak2 mengucap, mungkin situasi ni biasa bagi korang tapi yang ni mcm celaka sangat. 

Aku tak tau la sape admin Facebook si celaka ni, aku tak kisah siape kau, tapi kau dah hina agama aku. Even aku ni tak la kuat agama tapi at least aku sayang jugak kat agama aku. Bukan macam kau! Aku tau bukan kerja orang kafir ni sebab dari segi penulisan aku dh tau, ko orang Melayu.

Aku harap, suatu hari nanti ko leh insaf dan kembali ke pangkal rahim jalan. SENTAP! Korang doa-doakan lah babun ni insaf ye...tu pun kalo korang x rasa macam nk LIWAT and BUNUH dia la. Haish...celaka oh celaka.

Cuba la usha profile VAVI bernama:-





Ok, aku rasa dia dh mati kot..baru je santau dia pakai santau angin dr bontot. :) 

36 comments:

aqmalazmi said...

bagoss..kau santau die bro..tak salah
HA-HA-HA

adwafarahin said...

org mcm nie x layak hidup

rejam sampai mati..
sedey tgk agama sendri dihina n dipijak2 org

semoga tuhan jatuhkan azab seksa yg setimpal kat die

kim heeruul said...

perempuan ini perlu kita ptong kaki dan tangan secara bersilang..

baru padan muka dia

kam_hafiz said...

jangan liwat dia..
kita sula jew..hahaha..
:)

hanim azhari said...

oww..makcik ni..da taw da..mmg da murtad kot dia ni..santau angin dr bontot tu KENTUT ke ? miahahahaha :p

G3 said...

kekeliruan identiti agaknyer dye ni.. tak pun.. masa lahir tu.. nurse tercampak dye kot.. tu yg bengong tu~

dayanaazhar:) said...

takut pun ada gak masa lawat page dia ni. mmg astaghfirullahalazim....SEMOGA DIA bertaubat...

zikeryhassan said...

macam2 sekarang ni kan? harap2 kita semua dipelihara iman lagi :)

MiSzy DiaN said...

sabar laa..
kalau marah sekali pun, jangan lah sampai mencarut sekali..

mmg geram gak bila tgk dia buat mcm tue,.

nemo~ said...

astaghfirullahalazim~...

ni konpom x cium bau syurga nieyh~...

maybe x payah pun dya penat2 tunggu kene hisab kat padang masyar tu nti...

trus je humban dye masuk ke neraka jahanam tu.... biar sampai ke neraka yang ke seribu~

MR. MIND said...

terok betul, sma2 bdoa tuhan tunjukkan pengajaran jat dia ni...

fyezah hasbullah said...

eee... kuangasam gila pompuan nieh ... hish .. kejam sungguh hina agama islam .. haih ..

IQ = Iez Qis said...

tengok semalam nak kasi hentam sama itu makcik! tapi yang penting korang report la pasal profile dia tuh...kan?

aQimie Ceplos said...

wo! wo! cipelok nye tino.. panassss je hati tgk profile dy ni =.=

AimiBakar said...

Dia ada 2 account
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001003357167

try check

hadiee said...

memang kita benci dia, tapi jangan sampai kita cakap sesuatu yg macam serupa dia juga. jaga2 bahasa, jaga2 iman. kita doakan dia semoga Allah bagi balasan dengan yang setimpal dengan sikap kurang ajar dia. nauzubillah.

Shairazi Saidin said...

@aqmal: x salah ek? huhu.

Shairazi Saidin said...

@adwa: memang pon!

Shairazi Saidin said...

@kim: pergh..aku nk join!

Shairazi Saidin said...

@kam: itu yg wa mksudkan.

Shairazi Saidin said...

@hanim: YEAH!

Shairazi Saidin said...

@G3: wakakaka. klakar.

Shairazi Saidin said...

@yana: serious tkt nk baca.

Shairazi Saidin said...

@zik: stuju ngan mung!

Shairazi Saidin said...

@dian: sorry, teremo... :)

Shairazi Saidin said...

@nemo: ntah la..biar je tuhan yg menghukum.

Shairazi Saidin said...

@mind: aminn..

Shairazi Saidin said...

@fyezah: keji sangat masalahnyerr..hmm

Shairazi Saidin said...

@iq: aku dh report! :)

Shairazi Saidin said...

@ceplos: sape x panas wehh..

Shairazi Saidin said...

@aimi: double sins kot..

Shairazi Saidin said...

@hadiee: baekk..maafkan sy ye..

cik azeya said...

huu kenape die mcm tuh. name dah la tak sedap. -_-

NuReLLe said...

semoga perempuan ni dapat hidayah..rasa nya dia ni de penyakit mental dan hati kot..ermm..kesian betul makhluk tuhan ni..die SAKET...

Aizat Hamdan said...

memacam dah sekarang ney

AimiBakar said...

dia ada kecoh2 dalam 1 fan page
nampak sgt dia ni memang cetek gila tentang islam sbb dia boleh kata yang islam suruh benda yang merepek macam masuk tandas kaki kiri, makan tangan kanan dan boleh plak bgtau orang agama lain tentang buruknya islam. :|

pandangan orang agama lain mesti buruk je kan tentang islam kalau wujud manusia jenis mcm ni

patut la orang yang murtad tu jatuh hukuman bunuh