PANAH TEPAT KE DADAMU | Pergi Memanah Ala-ala Merlin

Korang pernah try sukan memanah? Tak pernah ke? Rugi tau kalo korang tak try. Bukan nak kata sukan memanah best sangat, terbukti bowling lagi best..tp archery/memanah lagi rasa tenang la dari bowling. Den pon x tau kenapa dan mengapa. SM dah try. My komen? BEST. Dapat release tension la. Minggu lepas SM pegi Sunway Pyramid dgn 2 org kwn SM, diorang ajak archery. SM pon rasa cambest je, try la kan. Dapat free 3 arrows lagi tau. HEHE.So, kami amik package 1-3 person. RM36.00. Murah kan. Kalau kongsi2, sorang kena bayar RM12.00. Ada 50 arrows and percuma 18 arrows tmbh free 3 arrows untuk setiap orang. :) 

Kalau kaya, boleh la main banyak2.

Pilih la pakej korang

Kawasan memanah

Abang Merlin

Finger tab. Bau lembu kuat doh. Kulit ori ni.

Muka semangat nk memanah.


Boboy in his style
Shamim sedang dipakaikan hand protector

Abang Merlin in action!

Abang Merlin x jadi shoot filem

Abang Merlin sedang bergaya lagi!

Penjahat yang suka memanah lembu org lain

Penjahat yang tidak fokus dalam panahan

Abang Merlin in action! TRICEP kental doee... ;p

Hebat bebenor. Tapi sorang pon x de yang dapat panah tengah2. Wakakaka. Anyway, untuk makluman korang, sukan memanah adalah sunnah Rasulullah. Hahaha. So, tunggu apa lagi, berhibur sambil mendapat pahala....!!!Renung2kan dan selamat beramal..*tetibe! 


Korang nk panah tepat ke dada siapa ni? Ishk...SM x nk panah siapa2 dah la. 
Sudah insaf!!! :D Tapi kalau korang nk try SM, i rela....

Thanks sbb baca, bye2! Muah!


7 comments:

zikeryhassan said...

jangan sampai panah diri sendiri sudah la. hehe

dayanaazhar:) said...

bestnya.

Aizat Hamdan said...

PERGH !! jadi cupid ney elok.. HAHAHA

http://aizathamdan.blogspot.com/2011/04/where-is-my-happinest.html

NuReLLe said...

perghhhhhhhhhh....de gaya mcm robin hood laaaaaaaaaaaaahh..:P

Shamsuddin Amin said...

ak suke boling...
member ak suke panah2 ni...

ak ajak die men boling die x nak cuz x minat...
so bile die ajak ak men bende ni, ak pun x nak... bukan x minat, just nak balas.... padan muke... hoho

hawiz said...

panah2...........

my own little world said...

waaa..
setuju!!! mmg best!!

lebam x lengan??? >_<