Kelemahan iPhone yang semua orang perlu tahu.



"Mama, we all go to h***"

-MCR, Mama-

iPhone bukannya sempurna sebab orang yang buat iPhone pun tak sempurna.
Walaupun kadang2, bila aku tengok je iPhone, nafsu aku mcm bergolak,
lantas stim dan mula nak melunaskan bil air.
I mean, kencing la sebab aku nak nanges je tgok kehebatan Apple.
Tetapi, yang cantik itu tetap ada kelemahannya.
Sila off Autocorrect bila nk mesej ye, aku pun pernah 
mengalami maslah ni masa pakai iPhone 3gs. :)

Kalau pandai BI, pandai la korang...





Ok, jgn gelak byk sgt. 

Jgn lupa off the autocorrect.

BYE.


6 comments:

azshleen said...

haha.yg tu kelaka :))

kim heeruul said...

haha..xbleh bla ayat yg ini " i forget ask u.doea your new pussy like water?"

keh keh keh

DanieL AdiE said...

hahah..kelakar gile..

miss anne said...

ok..sudah ketawa..giler..

zikeryhassan said...

u kena on autocorrect selalu. hehe.


**u know what i mean?
:P

Shamsuddin Amin said...

haha...
ak mmg slalu kene...
slalu juga tersalah send kat org laen... huhu