[menitisairmataakubilamengenangpengorbananmuKEPOYOANMELANDA]

Salam kekonichiwaan.....gagagaga!!!

WEYH....ARI NIE HARI GURU!!!! YAY....

SELAMAT HARI GURU KEPADA SEMUA PENDIDIK DI DUNIA!!!!

[gambargurudismkaalmashoorlelakitahun2007.entahkatmanaakukutipgambarni]

Xtually, assignment and take home test memang bersepah...dah la next week ada presentation oral communication...pergh...kena wat persuasive speech..mengadaz toll!!!! Haha...aku wat tajuk Islamophobia: A Muslim's Dilemma. Cam ner ekk nak persue orang ekk??? Takut aku....
Weyh...xtually jgak an....ari ni an ari guru..huhu..teringat zaman sekolah dulu2....kalo hari guru, muka aku lah yang selalu sangt mencafaf kat dalam bilik guru..huahuahua...ye la, pagi2 buta ag aku dh kasik hadia...well, anak murid kesayangan....kalo hari guru jgak la muka aku yang akan mencafab atas pentas buat persembahan..hahaha...!!!! Aku masih ingat masih Hari Guru skolah aku iaitu SMKA AL MASHOOR ( L) tahun 2007, aku jadik MC....konon2 nk wat over2 la kan, nk cakap ala2 Pak NIl tapi jadik host bola la plak..adoyaiii!!! segan ak
u.......biasa la, kalo kt perhimpunan tuh aku lah kaki mencafab jadik MC untuk Bahasa Arab...hahaha!! X dak muka lain dah........semua org dh tau,kalo time bahasa arab yang nyebok aku la..haha...

MEMORY LANE

Hahaha...ske gelak aku neyh!!! Wuwuwuw...(nangis)..lamanya
x balik sekolah..rindu gila dkat cikgu2 yang very the cleverest and the besest....haha......weyh memnag rindu gila kat cikgu2 aku....sedeynyer aku x dapat balik Penang....cam ner nak wat annn...aral yang melintang terlalu banyak.....tapi aku nak cuba try test MEMORY aku over my teachers....hahaha!!!

Subjek, form and cikgus2 yang mengajar..... :

1. BM : FI- CIkgu Rahimah F2- Cikgu Rashidah F3 and F4 -Cikgu Wan Zaimas F5- Cikgu Suhaini
2. BI : F1 - Sir Mustaqim F2- F3- F4 andF5- Miss Ho

3. Science : F1 - Sir Chin F2 - F3- Cikgu Waheeda
4. Math : F1 - Cikgu Shamsiah F2 - F3- Cikgu Amir F4- F5- Cikgu Amir
5. KH : F1- Cikgu Rasyid F2- Cikgu Suria F3- Cikgu Rasyid
6. BA: F1- Ustaz Asri F2- Ustazahh Mahani F3 - Ustaz Siddiq
7. PI :F1 - Ustazah Hana F2- Ustaz Nik Khairi F3-Ustazah Rohana
8. Geografi: F1 - F2-
Cikgu Fauzi AMir Gus F3- Cikgu Ma'Wan Rashidah
9. Sejarah: F1 - Cikgu Dang Anum F2- F3- Cikgu Jamalia
h F4- Cikgu Jamaliah F5- Cikgu Zainon
10. Syariah : F4- F5- Ustazah Mazlina
11. QS :F4- Ustazah Rohana F5-Ustaz Nik Khairi
12: BA Tinggi:F4-Ustaz Nik Khairi F5- Ustazah Mahani
13: Add Math : F4-Cikgu Oziah F5- CIkgu Oziah
14. EST : F4 and F5 - Pn. Nathira Beevi
15. Biology: F4 dan F5-Cikgu Azri
16. Chemistry: F4- Pn. Suria Zunita F5- Cikgu Asiah
17. Physics: F4- Pn. Linda TOh F5- Pn. Linda Toh

Alamak.......ada yang aku x dapat ingat!! Cikgu saya mintak maaf banyak2....huhuhuhuhu!!!!! Maaf sangat2,tolong jangan sumpah saya........Ok, memang cikgu2 kat skolah aku nih besh2 belaka....sume sporting walaupom katenyer.......hahaha!!!

MY BELOVED LECTURERS

Ekceli aku bukan sekadar nak mengucapakan 'Happy Teacher's Day' kepada cikgu2 lama aku tapi aku jgak nak wish kat lecturer2 aku yang memang banyak gila membantu aku dalam mendapat Dean's Award...huhuhu...poyo jer kan...skal
i skala.......thanx to all my lecturers from sem 1 lagi...nak sebut nama terlalu ramai dowh...........but anyway!!!






1 comment:

babymiLosh said...

emcee arabica tuuhhh~
saspek2!
tabek spring.. toink.toink.