::[akukembalimenyemakdisinidandibloglistkoranghahaha]::

Salam kekonichiwaan...gagagaga!!!!

~~FIRST OF ALL~~

::ALHAMDULILLAH::
:: Happinessisjustsofunandwehavetoappreciateit::

Tak tau macam mana nak start entry kali nie...rasa bahagia dan bersyukur pada Allah, kalau tak kerana Dia aku takkan dapat tulis entry for this time....Goshh....aku kena DENGGI bbrapa minggu lepas...the problem is bukan denggi saje DENGUE + FOOD POISOINING...mak aihh!!!! TERSEKSAZ haku....x leyh wat ape2..keje muntah + selimut + mengelamun + tido + c***t + nak nagis......bila pikiaq balik barulah aku rasa BERSYUKUR sebab Allah tgk aku...korang bayangkan kalau Beyonce ke..Paris Hilton ke...Norah Jones ke..Lady Gaga ke..Britney Spears ke...amik berat pasal korang..GOSH...I like that....tapi ALLAH amik berat...waaaa....LAGI BESH...last2 terpaksa la aku masuk PPUM coz platelette aku rendah sangt..45 je...kalo yg normal 140 - 400....wawa....rasa lemah nak mamposh....tapi x pe...redha je la....first2 dok Observation Ward...ahh..borinx...dari malam sampai ke pagi sampai ke petang sampai ke malam aku tgk muka nurse yg mengandung tue jer ngan nurse Cina yg x brapa nak cute.... yang beshnyer aku dapat tgk nurse kena MARAH ngan sister..hahahaha..aku gelak gile babeng arr...gagagaga!!!! Pas tue aku kena masuk Infecttious Disease Ward...perghh!!! Menakutkan, menanah telinga...for the first time in my whole life I was taken to the ward by a WHEELCHAIR!!! Gosh.........dah la ospital tu macam tmpat hantu menginap....tapi sesampainya di IDW, waaaa..macam ward pediatric....ceria semacam...tapi mcm tmpat untuk org yang ada 2-3 hari nak hidup...aku usha sume bilek patient dia pakai oxygen mask..menanah mata tgk.....aku masuk bilik aku...waaa..aku dok s0rang2 tanpa sesiapa disisi....mulala teringat yg tersayang...(that is my mom)......Gosh!!! SEJUK GILE VAVI AHH.....aku dah la dicucuk tangan...seb bek toilet dalam bilik, itu p0wn dah x larat nak jalan coz sakit abdomen and nak kena bawak tiang besi hydrate tuh...menyiksakan!!! Anyway, sok leh kuar and my platelette at the moment was 82..ok la sket and now platelette aku dah 400.....thanx Allah for heal me.......thanx also for make me fell sick....


THANKS FOR THOSE WHO ALWAYS WITH ME WHEN I GOT SICK..A LOT LOVE TO MAMA, ABAH, KAK CHAQ, KAKAK, ABANG, ABANG FIKRI, ALL MY NIECE FOR BEING CUTE ALL THIS WHILE, MY ROOMATES ..A LOT COOLNESS TO SYAMIM, MUS, SYAFIQ, AMIR, ZAF AND ZIK..SPECIAL THANKS TO DERIS FOR BUYING ME NASI GORENG YANG SUNGGUH MAHAL MASE AKU SAKIT..HAHA..JOKE..REALLY APPRECIATE IT...

I LOVE YOU GUYS....MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU!!!
:: ni mama and abah, my forever love ::

::atas: the hero of the family, abah::
;; dari kiri, aku,kak chaq, abg fikri::
:: bawah: aleesa,alif and akmal::


::a potret of kak chaq's family:::: my big brother and our niece..leeca:::


:: aleesa, my beautiful girl::


:: bawah..Adam Hakim, atas Darwisy Batrisyah::


:: Darwish the cutest and so jepons::


:: tangan syape neyh?? ::

~ end transmission ~

6 comments:

aizul said...

waa smartnyer pic ituh!!!

Shairazi Saidin said...

hahaha..ada flash sume cantik.....thanx...

y0Ngu~des!! said...

oh!! patot lame x update...
anyway, congrats sbb dh sembuh.. ho2...

Shairazi Saidin said...

macihhhh.......

babymiLosh said...

haiYok2~~
sila tambah diameter pinggang dan jisim badan anda supaya anda tiadalah sakit2 lagi yaa :)

do tk cre~

Shairazi Saidin said...

baik puan....