10 BLOGGER PALING SEKSI IN REVIEW!

Wahhhhhhh! Tajuk mengalahkan lagu Makhluk Tuhan Paling Seksi. Lepas ni boleh la ada lagu "Blogger Paling Seksi". Confirm2 menang dekat SM. Uol jeles lagi ke? Sila ketuk kepala 2-3 kali sebelum jeles. HAHA. OK, apa kejadahnya nk tengok orang seksi meksi ni?? Ya ampun, horny tak tentu pasal. Actually, SM pergi skodeng tadi. Shhhh!!! Jgn gtau sesiape. Pergh, mantap giler. Ada yang montok, ada yg panjang, yang besar dan ada juga yang cinonet. Aduh. Buat orang gersang je. Yang mantap tu memang la skodeng lama2. Perlu la wei. Rugi tak tengok lama-lama. HAHA. Korang nak tengok jugak ke? Meh sini, SM ada la ambik gambar. Mantop siot!
Terima kasih la kerana rela dipaparkan disini.

Mangsa Pertama:



THE LADY & MR VAMPIRE

  • Ramai kot follower. X mcm blog daddy ko nih!
  • Traffic jam. Menarik
  • Post yg menarik tentang kawan2 dia mengingatkan aku dekat kwn2 aku masa time skolah.
  • Iklan yang bersepah menyebabkan gangguan untuk membaca post. HEHE. Kritikan membina ok.
Mangsa Kedua:

SI BUDAK MENTAH AIZAT HAMDAN

  • Tengok la header dia. Meriah uol. Men baling2 kad Naruto. HAHA. Cute.
  • Latest entry dia pasal DOMO KUN! Cun dan comel la menatang tuh.
  • Seorang artis. Pandai lukis potret.
  • Blog kemas, ringkas dan tak berat.
Mangsa Ketiga:


RIWAYAT SEORANG INSAN HINA

  • OK! Header yg the bomb. X payah rendah diri sgt ler. Cantik giler blog.
  • Latest post pasal Maharaja Lawak. Aku vote SEPAH ok.
  • Ayat best dlm blog dia " Setiap manusia ingin berjaya, namun tak semua miliki tuah".
  • Blog ringan and senang buka. Tak bersepah dengan iklan.
Mangsa Keempat:


YANA YASSIN

  • Adik manis! Belog pon manis.
  • Suka sama awek yg duduk dekat shoutbox tuh. HOT! haha.
  • Blog dia jugak energy saving! Sangat GREEn. Mesti kuat support Earth Hour nih.
  • Post terbaru pasal Wardina Safiyyah, best giler. Nk nanges SM baca tau! :)
Mangsa Kelima:

JAMBAN COMEL

  • First time dengar, SM ketawa bahak2 Jah. Serius, jamban rumah SM x comel pon.
  • Latest entry memang comel habis. HAHA. kelakar video die.
  • Tp aku masih x faham, ICA tu apa JC????? Cecite...
  • Aku ingat JC ni wanita, lelaki ghupenyer...ok, blog ringkas, padat dan funny!
Mangsa Keenam:


LOVE BUG

  • Apa yang menarik tentang LOVE BUG ialah, beliau merupakan seorang wanita yang meminati seni fotografi. Mcm SM la.
  • Suke bebenor dengan awek pakai tudung kt bawah tu. SOpan ala2 wardina gittuh! Follower giler ramai. X macam i. HEHE.
  • Blog ringan, lastest entry gmbr cantik giler weyh!
Mangsa Ketujuh:


NELLY THE STRANGE

  • HAHA. Header yg sangat obvious. SM x tau la dia ni umor brape. tp mcm adik2 skolah gitu.
  • Blog dia ringkas and kemas je Cik Kiah, rajin kemas rumah nih...katenyerrr.
  • Ok, baru je check out adik ni punye Facebook...lahir pada 17 June!! WAH!! SM lahir pada 19 June! Menarik...
Mangsa Kelapan:


BUTTERSCOTH or SUKASUKILUKALIKU!

  • HEader dia, ramai sangat anak2 comel.....geram SM tengok. Mcm nk cubit je pipi diorang! Haish......
  • Latest entry dia pasal Macaron. Terliur beb. Colorful dan dia cerita benda tu crunchy tp ada filling..melelehhh!!!
  • Blog ringan dan simpel..katanyer. HEHE. bawak2 la bersinggah ye kwn2. I dah follow, uol? HEHE.
Mangsa Kesembilan:


AKMAL AZMI!

  • OK! Blog pak cik ni memang antara yang tersimple. Sebab x de header. LOL.
  • Latest entry pasal Earth Hour. Bagus! SOkonglah Earth Hour mcm mak SM. HAHA.
  • Blog simple senang ler nk loading. Sangat la kurus. RIngan sangat! :D
Mangsa Kesepuluh:


MAS AHMAD SAFWAN

  • HEHE. ni satu lagi blogger dengan header yang cun. Kaler biru langit tu sgt menejukkan hati.
  • Tapi benda yg besar2 kt belah kiri tu agak menyusahkan SM untuk klik follow lah! HEHE. Jgn marah ek...SM terpaksa la kecilkan skrin untk memfollownyerr...
  • Budak ni blajar art design kot sebab suka sgt art design. SM x belajar Art Design tp minat jugak Art Design. Perlu...!! HAHA.

SUDAH KE SEMUA???? Ada follow??? Amacam? Hot x? Sexy smexy x? Ha, jgn tipu ek....
HEHEHE! Awak2 semua, jangan la percaya dengan PROPA JAH dekat atas tu. SM memang tak bertanggungjawab. Tak senonoh la Jah skodeng orang. Kalo termengandung mcm mana? Uol nih! Kalo uols nk SM review blog uol. Rajin2 la bertandang ke Planet Marikh ni ye. Tak de spaceship x pe, naik kerete Keyboard pon bole.

KO MAMPO???







33 comments:

SyedGraphiX said...

wahh..bestnya kene review

Shairazi Saidin said...

aloalo...SG nk kena review jgak le tu kan.

SyahadaSubri said...

berdesup dtg sini :) haha
tq bebeh for the lovely review! :)

Shairazi Saidin said...

Syahada: datang naik ape? Spaceship ke? HEHE. ada jumpe Kak Jah??? Mst tertinggal kt bumi nih!

-aqmalazmi- said...

berdebah seketika..terkejut bila blog cebisan sampah akmalazmi di terjah blog kilawan mutiara the mars family..btw mekasih ya :D

Shairazi Saidin said...

@aqmalazmi: mana ada samp[ah! Tu karya batu-batuan berharga Planet Marikh tau. Best pe lu punye blog. Alien pon mau baca tau! HAHA. Sma2. :)

nelly said...

haha ..
nelly pun ada ?
tq a lot !!!

19 june ?
sambut nanti sama2 ..
=)

Shairazi Saidin said...

kan SM dh ckp nk wat rebiu. HEHEHE. yeah. sambut sesama! :D

Abdul Farique said...

aku ingat lagi pesan mak aku , biar merendah diri sgt2 .. jangan meninggikan diri .. nanti takda kawan :) . cantik la . tenkiu sbb review blog gua .. p/s : asal tak join contest review blog gua ni ?? rugi2 ..

butterscotch said...

aueeewwww...
terharu yaww blog kena review.
dr planet marikh tu.woot.woot
padahal blog sukasuki ntah pape je.
btw thanks eh The Mars & Family :)

conbellydiobeterisme said...

oit aku laki la haha ,ICA tu maksudnya "ini cerita aku" hehe ,thanks review aku ,insyaallah nnt aku review kau pulak :) <------jambancomel ;p

Aizat Hamdan said...

OMG... ?
saya pon ada ???
arigatou gozaimasu dear !! haha

oucchh :)

YaNa YassiN said...

balik dari bowling, bk blog trima jemputan riview,.. auuwww sangat x sangka, terima kash daun keladi,.. lain kali buat lagi eh tuan tanah,... hehehehehe !!!

The Lady & Mr Vampire said...

haha..ouh ok daddy.. kritikan membina.. hee.. yg no 2 tu..bukan kad naruto la..kad yu gi oh. haha..tgk bhgian blakang kad pn da tw.. belog jmbn slalu je msuk.

haha..sbb belog jmbn tu ada wt cntest gmbr paling sengal.. and yg last skali.. hee..mas...sama umo kot..baru abis spm.. heh..

thnks daddy coz review!! wiiii

k h a i r i y a h said...

nak jugak ! hehe . guaw jew

Raji berkata said...

woahhh bgus nih nnti nk review lah sorg2
hohoho ak knal Akmal jer xD

Aiman Ariffin said...

bagusla u review blog orang :) keep it up

Shairazi Saidin said...

@Abdul Farique: Bagus2! Dengar cakap mak, berkat dunia khirat! HEHEHE. X tau la lu ada wat contest rebiu...:(

Shairazi Saidin said...

@butterscoth: HAHAHA. Lawatan rasmi kerajaan Marikh. Ur blog ok pe....semua blog ok.....

Shairazi Saidin said...

@ conbellydiobeterisme (JC): HAHAHA. baru sedor ko laki. HEHEHE. Thanks ler kalo rebiu balik..ngeh2.

Shairazi Saidin said...

@AIzat: Welcome dear..HEHEHE. Semua ada....hehe.

Shairazi Saidin said...

@Yana: Insyaallah! HEHE.

Shairazi Saidin said...

@Nazarul: Ek??? Daddy x main kad2 nih. HEHEHE. Ur welcome my son! HAHA.

Shairazi Saidin said...

@khairiyah: HEHEHE. ok2. tp, SM buat mingguan.....hehe.

Shairazi Saidin said...

@Raji: Ko kwn Akmal ke? HEHE. Review la blog SM same ye..HEHE.

Shairazi Saidin said...

@Aiman: Thanks. Kalo u bertuah, u maybe jd one of them! HEHE.

Mas Ahmad Safwan said...

.wahh , nama mas termasuk laa , gila ta sangka ada orang nak review mas punya blog.

.maceh ya ( :
Mas Ahmad Safwan

Shamsuddin Amin said...

wah...
seksi siut blog2 ni...^^

popochino :) said...

WAHHHH , best kot bacaa , ahahah ;D

Shairazi Saidin said...

mas: HEHEHE. your most welcome mas. suke blog ko. byk info. :D

Shairazi Saidin said...

Santan Berlada: Sangat seksi weyh. Ko follow la..

Shairazi Saidin said...

popochino:thanks popo! :D

nelly said...

jom2 .hahaha