WEBCAM DENGAN BRUNO MARS, KO MAMPU?

Fuhh! Semangat!! Bangun pagi-pagi dalam pukul 6 terus bukak laptop. Apa kes? Tido dah la lambat. Pukul 3 baru mata lelap tido. Apa kes lagi ha? Bala..bala. Kes ni ha, kes nak berbloggging punya pasal. Ye la, SM kan pakai baju baru, harusla mandi and siap kemas-kemas!! Cantik tak? Cakap cantik cepatt! Okay, terima kasih.

Malas betul nk cerita tapi nak cerita. Kesah seorang anak remaja yang gedik nak pegi konsert Bruno Mars. Haiyak! Mengumpat diri sendiri. OK. SM giler tak sabar nak jumpa Abg. BM* cewwah...Abg. Bruno Mars la gua cakap lu. Tarak faham ka? Ye...betol tu..SM nanti nak pergi konsert Bruno Mars live in KL. Check la blog gua weh. Siap buat banner ha! Sesaje nak kasik korang jelessss...mampo kau? Nk jeles lagi?? Ha tgok ni pakai contact lens! :)


*tang price tu buat-buat x nampak la ye..hehe.


Puas dah ke tengok? Ala Jah, jangan la nangis kuat-kuat sangat. Nanti abg-abg Maroon 5 datang kita pegi ek. HAHAHA. Actually, aku rasa, beribu orang rakyat Malaysia yang frust menonggeng sebab tak dapat beli tiket Abg BM. Ye la kau Jah, 2 hari sahajork trus habis ticket. Giler ilmu apa Abg BM pakai SM pun no idea. Memang ni kes jumpe bomoh Siam la ni. Tapi sekarang ni, bagi mereka yang desperate sangat nak tiket Abg BM tuh, sila-sila la bawak bertenang, beberapa station radio kan ada buat contest. Korang join la. Kalau menang jangan lupa say Alhamdulillah, kalau x dapat, say "tok dapek den nk nolong heyyy". Redho je la uols. HAHAHA. Tapi yang aku tak puas hati, ada orang yang samggup emngambil kesempatan menawarkan harga yang tinggi kepada orang lain yang tak dapat tiket. Tiket paling mahal ialah RM259 tapi ada yang nak jual sampai RM1000. APA KES MAK MUN?? Ko dh mereng ke? Ko telah mencabul kehormatan Abg BM tau! Menci.

Ticket Info : Bruno Mars Live in Malaysia 2011
Doo-Wops and Hooligans World Tour
8:00 PM, 10 April 2011 (Sunday)
Dewan Merdeka, Putra World Trade Centre.


Alkisahnye memang bercadang nak pergi dengan awek cun dari Subang, Imanah Hadi tetapi at last minute dia ada problem la. Sob..sob..kesian SM kena pergi sorang-sorang. Tapi, bila check out group "Bruno Mars Concert Live In Malaysia" dekat Facebook, akhirnya, dapat juga ku bertemu dengan May May, awek berbangsa cina all the way from Kuantan. HEHE. At least Im not a loner okayyyy.

OK, berita panas.......SM baru saje chat dengan Bruno Mars LIVE!!! Korang x percaya?? Meh SM ceritakan. Tadi, masa SM godek2 Facebook, ternampak dekat home status dari Facebook Bruno Mars, dia ckp cm ni.."Bruno Mars on chat at Brunomars.com noww!!". SM mcm nk pengsan....lalu jejari SM pun dengan pantas menekan keyboard dan menerjah ke website Abg BM. WAHHH!!!! Betol2 la dia chat ngan peminat dia dari seluruh dunia!! Giler ramai yang tgh LIVE! *SM pon pengsan seketika....x percay?? SM sempat la Printscreen. HEHE. Nak tengok?? Mari dekat sikit...


* sila klik pada gambarajah untuk tumbesaran yang holistik! TQ.

Sekarang uol dah percaya??? Kan...sayang uol jugak. Sayang jugak sama Kak Jah vas vas boom! Happy Day sebab Bruno Mars..boley?????



14 comments:

-aqmalazmi- said...

PEHHHHHH.........dah la ad teket!!jelous gila...
hahahhha,,,
pengsan la si Bruno tu nak reply semua chat,,,
HAHAHHA

Aizat Hamdan said...

FUCK !!! really ?? hahaha.. gile2... best !!!

Shairazi Saidin said...

Aqmal: Hehe. seb bek sempat beli. 2 hari je jual tros habis. GILEEE...hhee. ramai sgt chat...benda tu jalan mcm air je...

Shairazi Saidin said...

Aizat: Fuckin yeah....betol lerrr..HEHE.

The Lady & Mr Vampire said...

ooo aammm gee.. haha.. like bruno marikh sangat2.. with his song.. lalala..superb.. o, yg psl tiket tu x nk komen pape.. lalala

nelly said...

wow ..bestnya !!

Shairazi Saidin said...

Anak Bapak@Vampire: Asal? HAHA. jeles ek....x pe2, bapak faham! HEHE. Minat Abg. BM gak ke?

Shairazi Saidin said...

Nelly: Sangat..TAHNIAH NELLY! Jap lagi sy buat review blog anda!

butterscotch said...

aeuwwwwww kem slm kt abe BM *jeles*

Shairazi Saidin said...

HEHEHE. x yah ler jeles sgtt. Bruno Mars je. Bukan ada pa pun ...:)

cik EPAL said...

propa je ni kehkeh

Shairazi Saidin said...

Cik Epal doakan i cpt2 tuff: CIk Jah, SM ckp yg benar2 belaka je ohkay!

Izzah | zulkifli said...

Grr..

Nak rase jlez byk2 kat 'abg' SM bole??

Shairazi Saidin said...

Silakan Jah. mmg motip abg SM nk menjeleskan orang. HEHEHE.