BERBOGEL ketika MEREMPIT. Apa sudah jadi? (18sx/18PL/3GP)

Mat Rempit..oo..Mat Rempit...namamu gah ibarat planet Marikh. Mat Rempit la ni dok jadi bahan utama dekat Marikh. Depa ni tak reti2 pakai track motor yang government Marikh bagi. Apa lagi, marah la Presiden Marikh, Dato Seri Yugoloba Dudo. Habis satu pejabat dia kencing. Haish, bawak bersabor yang berhormat. Kita settle benda ni elok2. Tapi ok la. Depa merempit sampai la ni takdak kes accident or mati katak. SM rasa maybe sebab daya tarikan graviti banyak membantu mat-mat rempit ni kot. 

Tapi satu hari keluar kes pasal MAT REMPIT BERBOGEL time tgh baguih punya merempit dekat KOSMOS!. Woi, Hatta Doldol penat2 dok design baju ang boleh plak dok merempit tak pakai baju. Pi la masuk rancangan Tangkap Muat kalau tak tau nk style sangat, tanya Rizalmoon tips2 menjadi lelaki bergaya. Boleh plak dok bawak moto tak pakai seurat benang. Marikh..marikh..ini semua bala....bala. Esok saya ada seminar. (cilok ayat K. Limah sikit je).



Soul soul....daddy nak esok, ko keluar bogel, balik rumah tak bogel.

30 comments:

azrijohan said...

haha,ayat jozan kat Maharaja Lawak kan...haishh,dunia skng mcm2

Shairazi Saidin said...

@azri:HAHAHA. pandai pon!!! bala..bala.

zaim mahfuz said...

ok lah tu soul-soul....soley-soley

Shairazi Saidin said...

@zaim....HAHAHA. terjangkit ek?!

Anonymous said...

mat rempit cuma hnya berni membabi buta..bodoh tak bertempat,kecian bila mati tak bernilai..cian orang zmn skg ni..

*thank entry ni,walaupun agak sesak nafas tgk pic tak semena2 ni..geliiii siot,mcm nyah pun ada..

Shairazi Saidin said...

Tu la. Sanggup langgar polis. Smapai patah kaki polis tu. KESIAN.

dayanaazhar:) said...

shai since when you can write so funny stuff like this hahahaha

Shairazi Saidin said...

@yana: Since I left my English Class.

BHAIHAQI COOL said...

hahahaha , gmbr yg kalakar , :)

Shamsuddin Amin said...

adoi... seksa la matrempit ni...hahaha

diana said...

geli weh!!!
hahahah...
nak muntah tengok betis dia..
hahahh

butterscotch said...

pic x bole blah.
euwwwww

hanim azhari said...

wahahahaha..tak boleh bla tol..zmn skrang ni mcm2 je la

hawiz said...

pehh..tak ley blah sial...cam haram..haahah

husna mukhtar said...

cuns!

Orang Kampung said...

posing maut.. haha

Fazley Ozil said...

Pergh...rase macam nak terkeluar makanan yg dah dimkn ni....UWEERRKK!

Fazley Ozil said...

Pergh..rase macam nk terkeluar balik makanan yg da dimakan td...Gambar anak haram mana la dok bertenggek ni..adoiiii

Shairazi Saidin said...

@Bhaq: lawak kan..haha

Shairazi Saidin said...

@SA: HAHAHA. mmg pong.

Shairazi Saidin said...

@diana: betis je pon nk muntah? hehe

Shairazi Saidin said...

@wakaka...sedap x? mcm butterscotch.

Shairazi Saidin said...

@hanim: hehe. moden sgt.

Shairazi Saidin said...

@hawiz: kan kan kan.

Shairazi Saidin said...

@una: sukeee ek???

Shairazi Saidin said...

@OK: maut pon x posing mcm dia.

Shairazi Saidin said...

@pali. sabo jang.

Nurul Afifah said...

haha..siot..seyes la..

bala3..

IftiMonstaa said...

-_________-

asna ashraff said...

hahahah ;]