HOT | Lady Gaga jatuh ditimpa piano. Reputasi Lady Gaga menjunam.

"Just Dance, gonna be okay, da di du du...Just dance, spin that record babe, da di du du"

Ini entri serius. Jangan gelak lebey2. Nanti tak pasal-pasal kena halau dari Marikh. Pastu kena cakap kasar-kasar dan SM nanti akan bajet 'berkuasa' di planet sendiri. OK, sudah merapu, siapa makan santan dia terasa ladanya (cilok ayat SANTAN BERLADA) boley?!

Ini kisah Lady Gaga. Entri ni khas untuk Lady Gaga sebab SM peminat 'besar kecik besar kecik' Lady Gaga. Dari awal dia datang dengan lagu (alamak! Lupe)..errr...Alejandro ke...ha, JUST DANCE, perghh...terus jatuh hati, SM hafal tau time lirik Colby O' Donnis tuh..jgn maen2...ok fine, SM download album Lady Gaga. Kesah ke Normah? Tak kan? Halal ok, download secara halal di Isohunt. 

Tapi sejak kebelakangan ni, Lady Gaga kerap sangat jatuh. Risau SM dengan perkembangan beliau. Bukan apa, orang kata, perempuan tak elok kalau jatuh kerap-kerap. Nanti timbul banyak masalah di hari tua. Antaranya ialah sakit pinggang, sakit lutut, sakit sendi, senggugut...ha? Ada ke senggugut....ok la, apa2 penyakit yang selalu melanda generasi kertu.

Tapi lagu terbaru Lady Gaga yang bertajuk 'Judas' tu memang sedap la. SM kurang berkenan dengan liriknya sebab agak kontroversi. Takut plak hancur akidah I. Melody lagu tu sangat sedap. Ala2 HOusemusic + Classic +Jazz. Betol ke? Lantak la. 

Betul la, LADY GAGA JATUH! Percaya la ckp saya! :)



Biase la...orang cakap, standard la kan malu atas pentas..mcm Jac yang tersungkur tu..

TAPI YANG NI KES LAIN, SAKIT KOTT!!!


Pergh, "SUDAH JATUH DITIMPA PIANO".
Sumpah kesian. 
Wakakakaka.
Asal korang gelak, x baek doeee....


p/s: BUDI BAHASA BUDAYA KITA. Tegor menegor amalan mulia tapi mestilah berhikmah. Jangan anggap kita sudah besar kita boleh tindas orang lain. Berblogginglah secara sihat even banyak title entry blue2 belaka. wakakakaka. Gua tetap support lu olang yang support olang2 yang perlukan supportan. *Ayat cilakok. Maaf.



9 comments:

Shamsuddin Amin said...

laaa...
ak pon minat gak minah ni...
sadisnye die jatuh...huhu

thanks la tag Santan Berlada hahaha

k e y r i said...

BHAHAHAHAHHAHAHA! kelakau! kalu aku malu seyhh...

zikeryhassan said...

hahaha. kasihan laly gagak.

keep on blogging dude. bila menulis biar ikhlas dari hati :)

Rahimah Hedlund Sazali said...

hahahah lawak doeee..sian gaga...adoii

Sharinginfoz said...

macam2 citer lady gaga jatuh ni

Sharinginfoz said...

kalau dah famous semua benda berlaku pada kita org ikuti

Aizat Hamdan said...

HAHAHAHA. gaga jatuh.. mcm nangka busuk !! mesti dia cover habis kan ?? AHHAHA

hans said...

selalu aku dengar jer lady gaga jatuh
tapi hari ni nampak macam mana dia jatuh
hahahahaa

G3-lina said...

haha~ adess... ta tahan tgk gambar uh.. nak gelak gak.. haha