HOT | Konsert Percuma Super Junior di Malaysia.

"Bounce to you, bounce to you,

Nae gaseumeun neol hyanghae jabil sudo
Eobseul mankeum ddwigo itneungeol
Break it down to you, down to you,
Nae gaseumi neo, neol gajji
Motandamyeon meomchul georanda"

Bonamana - Super Junior

*motif gambar Lee Hong Ki? Kesaahhh...aku suka suara dia, sedap 
nak mamposs..serak2 basah tue, gadis2 pon basah jadinyer.

Benda apa la yg aku tempek kt atas tu kan? Mampos nk berbahasa Korea nih. Ha, sebelum tu, Annyang Haseyoo. Jual Sayorrr.. Sebelum SM proceed dengan berita tergempar, lebih baik SM bagi tazkirah malam Jumaat keliwon:-

"Mulut macam longkang yang bajet garang lebih baik pakai perfume Adidas, supaya kehidupan anda diberkati, insan cemerlang..ye..haruslah mandi"

Begitulah ceramah free buat korang. Meh kita proceed dengan berita gembira ini. Kumpulan jantan-jantan ayu dan hot dari Korea, Super Junior M akan membuat konsert mereka di Malaysia. Tetapi, kelainan pada konsert kali ni ialah.....FREEEEE!!!! Totally FREEEE. Gila kau. Si Won, Ryeowook nk datang Malaysia and buat konsert FREEE. Suke ek korang benda free ni?! Aku pon. 


*Amboi, segak-segak..lagu tino.... :)


Tengkorak kau diorang nak buat FREE. Free la untuk para penonton tapi nk bayar diorang tu juta-juta jugak la ok. Membazir duit rakyat! Memabazir ke? Kesahhhh....tapi the best part, SuJu datang ok. Tapi kenapa SuJu???! Kenapa x FT Island? Mau jumpa dengan Lee Hongki.

*FT ISLAND ok! Ko jgn main2. Sgt abang2, x adik2 mcm....:)

Shabery Cheek la cakap dia nk bawak Super Junior M. Ntah mana dia kenal SuJu aku pon tak tau. Layan sorang-sorang kt Youtube ke pak cik? Tak koseeer. For your information, konsert SuJu akan diadakan bersempena dengan Hari Belia Negara 2011 di Putrajaya bermula 27 Mei hadapan. SM pon join tau tapi dibawah Sekretariat Rukun Negara la. Bos saya ialah Shamim Superjunior, big fan SuJu. Dia pergi tau konsert sulong SuJu kt KL. Hebat!!

Anyway, ape-ape pon, motif Shabery Cheek nk drag queen mamat2 jambu Super Junior M ni bukan apa, sebab dia nk drag...ishk, keje drag je pak cik ni, dia nk drag 1 juta belia untuk join Hari Belia tuh. Semangat kan. Kesaaaahh! Apa-apa pon thanks la drag SuJU. Kalau drag Bruno Mars, aku dulu yang depan stage. :D Hidup SuJu. *tetibe.



17 comments:

adwafarahin said...

errr... x layan korea lah :P

Shamsuddin Amin said...

skrng ni mmg demam korea kan... hahaha
Pavi tu pon dah mcm korea street...LoL

zikeryhassan said...

habis berjuta2 sebab nak buat konsert free? hurmm. let me think about this first

FasiHaH SupiaN said...

itu dia......kegemaran masa kini....

TheSyafiq Mokhtar said...

layan hindustan je..haha :P

kim heeruul said...

ko pegi x?
free tu..keh keh keh

SyaZana said...

err....lee hong ki~hehe

Nzyrahun said...

lol ft islandd aku suka tu hahaha

but aku rasa wasting je,dah lah mahal nak bayar suju ni -_- tak salah aku benghibu gak la suju ni tapi dalam USD

Malaysia bab wasting2 ni mmg no 1!

SyAE SyEa said...

interest..
hmm..cmbest lah :D
ahah^^

Shairazi Saidin said...

@adwa: huhuhu.

Shairazi Saidin said...

@sham: sebab uniqlo kot.

Shairazi Saidin said...

@zik: think la pueh2.

Shairazi Saidin said...

@fas: kegemaran ke? :)

Shairazi Saidin said...

@syafiq: layan indon jom.

Shairazi Saidin said...

@KIM: AKU JG BOOTH, PEGI LA.

Shairazi Saidin said...

@sya: minat lee hongki ke?

Shairazi Saidin said...

@rahun: betol2.