Kisah sedih di Konsert Bruno Mars Live In KL.



Heyya makhluk2 sekalian alam. SM rasa sesangat happy! Happy sesangat! Semalam was concert Bruno Mars. Mcm SM cakap sebelum ni, SM pergi. Sanggup SM habiskan Ringgit Marikh 259 semata-mata demi Bruno Mars. Beliaulah artis pujaan SM dan tiada siapa dah artis sekarang yang sehebat SM kecuali Yuna. HAHAHA. Nak juga awek dari Bumi tu kan. Ok, semalam SM dengan semangatnya bersiap2 menuju ke PWTC yang terletak di selatan Planet Marikh. SM pergi dengan menaiki motor. Time tu hujan renyai-renyai tau uol. Sanggup mengharungi hujan demi Abg Bruno Mars. Setibanya di PWTC, SM parking motor kat The Mall. Pastu go straight ke toilet. Motiff kan nk pergi toilet. HEHE. Pergi make up dulu la woi. Tak glams la jumpak kawan baru nampak selekeh. Nak tengok x SM gedik2 dalam toilet? Sila jangan muntah, sediakan plastik besar2 ok.


 *uol nampak x baju dalam tu? Tu la Baju yg SM design tuh. :)

Itu dia. Sedap mata memandang, sedap lagi bahu memikul. Then SM terus berlari ke McD. Uishh, sangat awal i datang tau sebab kitorang janji nak jumpa pukul 5 tp SM datang kol 4.50. OK la, I kan sangat mematuhi masa. Sedang SM sibuk mencari tempat, tiab2 tiba2 ada sorang awek Cina waving2 dekat SM. Oh, tu la May May bersama dengan 2 orang lagi kwn dia. Then tunggu Nelson and Wawan. 

 

 *from left: May May, Nisha, Amanda and Nelson.

*From left: Nisha, May May, Shai Mars, Wawan and Amanda.

If you seek Bruno Mars.

Lepas tu baru kitorang gerak ke Dewan Merdeka. Perfect, ramai sangat orang. Ditambah dengan pengunjung2 Shoe Festival, ala, pereka kasut terkenal tu pun ada, Jimmy Choo. HEHE. SM dan Wawan sempat lagi beli T-Shirt Bruno Mars. RM40. Babi Mark up giler. Cam harem ape je jual mahal2. Ambil kesempatan.Then kami pun gerak nk masuk. SM cuak dah. Jelas2 diorang tulis NO PHOTOGRAPHY and NO VIDEO RECORDING. Alamak, mati la aku. Takkan diorang strict sampai mcm ni sekali? DSLR den dah la gedabak. Dengan battery grip lg. Adoi mak. Diorang ok kot, mst diorang take it lightly kan. OK la, sampai dekat gate nk masuk, suddenly SM kena tahan, dia check beg SM dan kantoi uols. MATILER. Then SM gi la simpan DSLR dkat bawah. Sekali lagi memang la lahanat plus babi la. Nak simpan DSLR pun kena sampai RM10. Ok la DSLR kan, ni ada org kena simpan payung pun kena charge RM10. Rakyat Marikh jenis apa ni yang tak berhati perut ni ha? Penat je kerajaan buat PLKN. Mangkok hayyon! Then, SM mula buat kerja jahat sikit je. SM seludup masuk Handycam. HEHE. Ok la tu. SM nak jugak tgkp gmbr abg Bruno. Sedey Jah x de footprint gi konsert Abg BM. Benci. Nak tau kan SM letak kt mana? HEHE. SM letak dalam cawat seluar SM. Kawasan bawah penis luas tau. Handycam kecik je. So SM pun lepas la dari inspection yang merapu. HAVOC tau uol pentans pentas dia. Cantik sesangat. Mcm biasa, ada perkataan DOO- WOPS and HOOLIGANS.

OK, dah masuk then kitorang tunggu 2 jam. 2 jam ok sementara nk jumpa Bruno Mars. Nk duduk depan punya pasal sanggup berdiri berjam-jam. HAdoi! Sakit kaki masih terasa uol. Benci. HAHA. Then, suddenly Misz Nina keluar buat opening. GEMPAK SIAL! Tabik sama Misz Nina. Springggg lagi. That girl sememangnya hot. Haish, tak dapat ku bayangkan kawin dengan Noh yang mcm baik jee tuh. EHEHE. Memang SM rasa mcm clubbin la. Nice weyyhh...Sedang rancak SM rakam Misz Nina suddenly...cite sedih nk start. I was dragged. Bukan Drag Queen la. Ditarik oleh seseorang ke belakang. TERKEJUT seyh. Then Pak Guar yang tarik SM. DIa suruh SM letak handycam tu kt bawah. Fuhh...naseb baik la SM kena tegur mcm tu je, kalo kena tahan, mampos. HEHE. Then, SM gi letak, kena inspect then enjoy the show balik. 

"BRUNO MARS SANGAT POWER!!!! Starting dia main DRUM! Fuhh, giler STYLO der. 
Then dia nyanyi lagu The Other Side and semua lagu yang ada. 
MEMANG TERBAIK LA WA CAKAP SAMA LU!!!
Tabik springggg lagi sama BM. Dude, YOU'RE RAWK!!!"
* From left: Shai Mars, May May, Nelson, Wawan, Amanda and Nisha. Thanks guys! I did enjoy the Hooligans Gath. Yeah, even just 6 of us but still I really did enjoy yesterday. It's nice to meet all of you there and hopefully we gonna meet again. Hoooooooliganss! YOU GUYS ROCK!!!!!!
Itu saja dari Marikh, bye uol. :D








16 comments:

zikeryhassan said...

ala baru nak tgk gmbr bruno mars

Aizat Hamdan said...

gile femes :) :) suke suke !!!

syzwnsrwk said...

haha, kantoi gak akhirnya :รพ

a m e said...

well , how was it ? enjoyed yourself much ?

btw , thanks coz follow blog ame yang tak seberapa tu . do leave some comments and critics for improvement ya . thanks dear .

Shairazi Saidin said...

zik:TU LA! sorry ek awak..HEHEHE.

Shairazi Saidin said...

@aizat: BM mmg femes lah. HEHE.

Shairazi Saidin said...

@syzwan: HAHAHA. malu jak.

Shairazi Saidin said...

@ame: I did enjoy myself babe. no la, i baca blog yg dtg blog i je...thanks for visiting me:D

Shairazi Saidin said...

BIBIN: I was in ROCKZONE!! :)

adwafarahin said...

terbaekkk!

The Lady & Mr Vampire said...

adui.. daddy ku skema je kalau fesyen ni.. daddy.. fesyen oo,,fesyen!!

all stuff da smart skali muka x mkn gambar.. =,='

oh, bruno mars! ske gak kat dia.. sama taste la kita.. tapi skang da kurg la sbb lagi suka plain white t's.. hahaa

Shairazi Saidin said...

@adwa:THANKS!!!

Shairazi Saidin said...

@anakku nazrel: HAHAHA. Bek ko ckp Daddy ko hensem. Kalo x semelih kang. Plain White T dh lama kan? HEHE>

butterscotch said...

jom p konset justin bieber plk.erk?

never say never euwwwww ;p

Shairazi Saidin said...

@buttercotch! EUWWWWWWWW.

Azri Fathurrahman said...

baru dapat baca entri ni .. hehe .. jelesssss gilaaa aku kaurang dapat pegi concert #BrunoMars ... sedih aku takdapat pegi sebab tengah final exam ~ =.='