ASTANA | Rumah Banglo Linda Onn

My favorite TV show. ASTANA. Even Kak Nita agak gedik kan, tapi suke gile tengok rumah-rumah mewah orang-orang kaya. Bestnye diorang. SM simpan jugak perasaan nk ada rumah mewah, just for my mom. Kali ni, tertarik dengan rumah Linda Onn. Mewah and eksklusif. Tempat makan cantik giler. Merah terang and nampak macam pentas international. Kesinambungan warna merah dan hitam memang nampak ekslusif la. Ala-ala Vampire story mcm tu la. Tengok la kerusi tu. Dah macam tempat bersanding dah ha. Berlatar belakangkan wallpaper zig zag red and black menambahkan sentuhan elegan.


Suka merah2 kan...


Kerusi makan yang berwarba merah. Menambah keghairahan untuk makan.
Tapi tak gemok2 jugak LO ni. 


Luasnye ruang tamu. Kalo la rumah SM mcm tuh, rasa mcm nk golek2 je dr hujung sana, 
sampai hujung sana. 


Nyenyak tidur kt bilik mcm ni. Nampak tenang je.


Best kan berenang-renang kt tmpt private mcm ni. Boleh je nk tonggek sana sini.


Aiyoo..matiler bath tub awesome. Biler den nk merasa ni. Asyik hotel je.


ala-ala Bali kot. ketenangan....

Habes la, tgok mentor 5. Tak sempat nk habiskan Astana. Kak Nita ttp awesome walaupun gedik2. 





3 comments:

aimi shahida said...

besttt kott

nemo~ said...

lau ada rumah cam ni,,,
sumpah x nak jalan g mana2...
nak abeskan masa 25jam sehari stay dalam bilik... hahahaha~

zikeryhassan said...

kumpul duet banyak2 kalau nak rumah macam tu :))