Still......


Assalamualaikum dan salam sejahtera......huh, semalam adalah hari yang sungguh meletihkan ( a very..very..exhausted day ever).. sometime menyakitkan hati gak, hari ni plak hari yang memalukan,gagagaga...anyway, nak I wanna tell ya' bout something make me so happy!!! Ofiicially I was off-duty..!!!! Gagaga...dah dekat 10-11 bulan aku jadi Presiden PERSIS, dah banyak benda aku lalui whether yg nice or yang bad one. But khamis malam hari tu aku officially diisytiharkan meletak jawatan. Lepas satu tanggungjawab, besh sangat2..alhamdulillah, dan kepada semua ahli PERSIS, thanx a lot for the support and I wanna have your apologize since the first day I was voted 'till the day I off from what I was....hopefully korang gembira dengan presiden yang baru dan lebih better daripada aku k........

Lepas sudah amanah daripada 'Rakyat Asasi', sekrang aku akan tumpukan 1000% on my study and on what I always want to do. haiiik!!!!

NEW STORY, NEW LIFE FROM A SAME PERSON

Friday, Syamim, Syafiq and I attend for 'usrah' at DK FBMK and as usual, we late more than 10 minutes!! But its ok, kalo ikutkan kami boys yang ke 10 datang..gagagaga... It was Ustaz Abu Zaki being the moderator. Beliau pernah jadi lecturer for our class untuk subject 'FIQ' that was Tafsir Quran ( It's really my fav subject, score 4.0 ok!!!), today, he told us about Tafsir Surah Al Fatihah. Actually we have to Lecture Hall for an hour but because ustaz Abu ZAki lecturing ( ye la coz best sangat), it's self-extended till 1.00 pm ( should be 11.00 till 12.00),,huhuhu!!! ustaz, u're r0ck!!! Macam biasa, dia akan bukak Celestia ( a sofware bout universe and space, very scientific ustaz ever) dan cerita ttg how enormous the universe is.....Allah itu maha besar hatta dalam satu hadis ada menceritakan tentang betapa besarnya Allah itu, for ur information, kita hidup antara 200 billion bintang yang didalam setiap bintang ada sistem planet, kita salah satu bintang dan 200 billion bintang tu berada dalam satu Bima Sakti ( Milkyway) dan terdapat another 200 billion Bima Sakti lagi!! CAN U GUYS IMAGINE THAT!!!!! I'am out on my way....speechless....my tongue roll over when the first time I heard bout that!!!!

Change topic...masa balik semalam aku pegi MidValley, loads of people there!!!
Sbnarnya nak pegi beli gift for my sster cause her bithday is just tomorrow and I bought something for her. Cannot tell.......masa nak balik tue, aku stuck at KTM!! Tahap gaban punya ramai orang...and what the most heck is I missed two train sebab ramai sanagt orang!!!! As usual, rain poured....quite heavy dude!!! Sakit hati.......than pulanglah aku dengan next train,sempit tahap maut, can't breath, can't talk, I just stuck in the middle of stinky people....what the most amke me sick is I touch what I shouldn't to...lepas tu mula la aku nak beristighfar....seb baik setan x leh masuk and berbisik kat telinga coz sempit sanagt, aku rasa setan yang ada dalam tu for sure terpenyek dan terberak....gagagaga!!! At last, sampai gak KL sentral, amik tiket Putra and masukkan dalam bastard ticket machine and it stucked.......tiket x kuar2........i wait for a while and meanwhile ramai orang kat blakang...waiing for the ticket and at last kuar gak..hahaha and apa yang s***nya..pintu merah tu dh closed already, 'I don't mind bastard"..aku pun tanpa segan silu melangkah binatang tu..hahahah!!! So what??? At last sampailah di rumah.....what a day......bahu aku sakit!!!!!! Beg over loaded dude....make me sick again!!!!!

THIS MORNING

As you know, my sster bithday is toaday......and what the s*** is.....it's not t0day, I thought it's today, seb baik lah aku tertengok IC dia....watta f***************...satu bulan lagi mei 4 la shy.. aku ni dah pehal???????????????huhuhuhuhuhuhu....ketawa sendirian!!!! HOWEVER...LIFE IS JUST SO NICE!!!!!

2 comments:

eiik said...

but still u have the heart bout ur sister..

isn't that a sweet bro??hehehe

Shairazi Saidin said...

yeah......i will keep the gift nicely on my locker!!!! thanx amad..!! a g00d boy!!