[:sUkeHatiLanaKtuLihaPepOn:]

Bila duit aku nak cukup RM 4,000.00 ha?? Tension gila....saliva aku hampir2 mengalir lepas tgk Nikon D90 kt PC Fair hari tue, aku bagaikan kemaruk cinta dengan benda yang orang slalu panggil sebagai DSLR!!! I'am going crazy day by day....Huarghh!!!
Menatang ni la yang aku nak sanagt....kalau dapat ni, aku nak tangkap gambar lobang hidung Syamim dulu la....huhuhu...
Nikon D90..hadirlah kau dalam mimpiku.....

SUKA BUAT BATAK..Baha***!!!

Mengong punya pompuan....ko ingat ko pandai sanagt ke?? Sume benda nak pulun kat ko....tanya la apasal matahari mengeluarkan asid yang bernama "Palehotakhangdahsenget"..
Ni nak tanya soalan gempak2..ko ingat BI ko tu p0wer sangat ke???? Seb bek x tanya time aku..kalo x, memang ko akan jadik ikan hiasan dalam tasik KUIS la....sakitnyer hati. Hoi, kalo nak debat, jumpa aku kt tengah2 jambatan KLCC....mefengafadafa tafahapfap gafabanfan!!!! Baru femini sket......ko layak jadik PUTERI MENCAPAP!!!! Thanx..fullstop!!

PENATNYA

Satu soalan yang orang tak pernah tanya kat orang lain....APASAL ORANG BATAK SANGAT NAK LETAK STATUS KAT YM ( Termasuk aku)???? Aku pelik arr...
kalo status ko waktu tu tengah BERAK, rasa2nya ko nak tulis x??? ( Tak da kaitan dengan tajuk...semakin sesat)..
>>> Penat Gila<<< style="font-style: italic;">nap
....gi kelas memanjang..mampos aku,,,cian kat kaki aku...huhuhu..!!! DAH la semua budak bilik aku x gie class tmsuk aku( well..bangun lambat la!!!).. sedeynyer!!! Seb bek presentation drama dah habis..huhhuhu!!
KELAKAR NAK MAMPOS DRAMA KAMI....!!!!! Ramai berlak0n jadik nyah...f0r the first tyme aku tgk Mus jadik nyah...euuww...agak2 nk tmuntah dah.....gagag
aga..syamim dengan semngtnya duet lagu Aku dan Dirimu with me..totally h0rrible....(no commnt ...) pincang..!!!!
Kamal plak berlgak jadik Hiro Nakamura (versi kurus)...wawawa..klak0r....syafiq lak prasan c0mei,x bleh blah bercinta ngan Mus....gondola t0l..yaktuihh!!!!
Geng2 Amir lagi gila.......cerita pelantikan pengawas sekolah UMMNoo...ape2..skolah ape?? sk0lah UMMU NORIZAN...cite sal pengetua sk0lah yg x adil memilih Khairul Jamaluddin(KJ) menjadi ktua pengawas dgn mbuang Alif Rustam...Pengetua iaitu Abdulla (bukan nama sebenar) yg suka tid0r slalu memihak kpd khairul jamaludin (KJ)....Zik
yg jadik Khir Toyota kalah dalm ptandingan mmbawa diri ke Pondo Aji Sood...tapi apa yg x bley blah.... BUDAK poMPUAN x GELAK sbb di0rang agak lm**p....cuma bbrapa org yg tahu apa yang cuba disampaikan....GagAGgaGGG!!!!

p/s :MangkoK la antivirus ni...derek kena update jew!!! KAMBING siam!!!

NGOK nGEK la.....aku sudah jatuh 'tangga'!!!! Hihihi....

Betapa ku cinta padamu...
katakanlah...kau cinta padaku....


euuww.....jiwangzkarataz.....
pehal orang suka main bola ha?? ( x dak kaitan)....
weyh...aku nak main boling..sangap dah nie..........
gian tahap gaban dh ha..........(lagi....)

Ok2........memang ng0k ngek....tapi ada benda yg ag ng0k ngek....
Jatuh tangga kew...jatuh...auww..malu la nk gitau........
Ni nak bgi sajak....baca auu...( tetibe je..mental t0l aku ney)!!

Hi awak...
Awak cantik arr..
Smalm awak cute sangat..
Tapi...
Saya malu arr...
Takut...
Tapi kita x batak mc
m orang tue...
PULUN sial!!!!!!
Gatal tahap gaban....
Kita just nak awak selesa......
Maybe kita akan jumpa suatu hari nnt lagi...

p/s:Jangan anggap ini adalah suatu bahan sastera, jang
an dibuat rujukan kerana akan mengkucar-kasirkan penggunaan Bahsa MElayu......

BorInX...nak jawab tagg plak ah!!

My first tagg ever..............

1-Apakah benda paling penting dalam hidup kamu?
Semua yang aku ada penting tahap gaban......
2- Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan duit sendiri?
Nasi lauk ayam dengan teh ais kat cafe...


3-Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
hotel yang grand2....hahaha!!! Ske ati aku arr...


4-Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
sampai ajal memisahkan..(skemanya ayat...cliche)

5-Adakah kamu dilamun cinta?

Urm...urm..erkk..erkk......auuwww..!!!


6-Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?

Delima,BPM,Bangi...

7-Namakan buku terakhir yang kamu beli?

Buku teks Bahasa Kebangsaan..(kaki study katakan :D....)

8-Apakah nama penuh kamu?
Muhammad Shairazi Bin Saidin

9-Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Kedua2nyerk....


10-Namakan seseorang yang kamu ingin berjumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
urm....orang yang x pernah aku jumpak ag arr....sapa ekk....??? t.g.nik aziz kot...

11-Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?
abs0lutelet0s.....

Mangkok nyer soalan.......

X besh arr tagg dia....
Stupid questions by

INTELIGENT ANSWERS!!!!!!
get the tagg from [shari....................................................]

lambatnyer T.K....x bangun tido ag kew???
X pe ahh.....nk p0st je la....maleh doh nk nulih
!!!

ITTEKIMASU!!!!!!



[caption]::Tomeinyer aKu n adaM:::::.............











2 comments:

babymiLosh said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa!
gila teruja mawu DSLR ituuuu!

mawu!mawu!
kite share nak?
sorg 2 riban..
then kerat half2 eaa.. pliz3

Shairazi Saidin said...

leh2...kite share same2...2 rib leh gak......kal0 ada lebey duit kasik kite ekk..!!!gagagagaga...peace!!! VIVA NIKON D90....wawawa..nakkkkk!!!!