YOU ALL SAYANG I X???

HELLO 2011!!!

Atas permintaan my beloved friend, aku cuba untuk menulis jugak walaupun sepatah dua.

I IKHLAS TAU!!!!!!!

Hehehe. Ok first of all! KORANG SIHAT??

Aku sihat jep cuma perplexing. Rasa mcm pelik.

Nk tau ape yg pelik? Aku pon x tau. Aku rasa aku mcm sudaaa tersimpang dr plan aku.

Harus ke ckp mcm tu?? HARUS LA....MOTIFF??? Motif pembunuhan...

OK! Adik2 yg terchenta.......topik kita pada hari ini!!

"YOU ALL SAYNG I X??????"

(wajib muakkad tau tajuk mak tuh..haha)

OK, before aku merayap lebih gampang dan bangsat...aku just nk REWIND (harus capslock) kejayaan dan karier dan bala serta pahit manis aku sepanjang tahun 2010 (tahun aummmmm, harimau gittew). Ye la, sume blogger sibok2 cakap pasal 2011 kan?? Azam baru, cite baru, buku baru, baju baru duit poket hareem kering....

Kita tgok dulu azam aku yg mcm hanjjj untuk 2010.......

1) Make a tour across Peninsular Malaysia with my friends. (mcm hanjj...x jadik pon)

2) I'll go for UMRAH with my mother. (Yang ni aku suke...memang dreams come true, aku gi UMRAH bulan APril....caye x???? Harus caye...)

3) Have what I haven't have on 2009. ( Bende pe je aku ada??? YES, iPhone.....tp.....malas nk cite)

4) To be master in guitar. ( HAREEEEEEEEEEEEEMmmmm......petik gitar pon x penah)

5) Embark something that would give me carefree. ( Pe aku mencarut ni??? x de embark ape2 sgt pon)

6) Promise to arrange my scedule on the right arrangement..(means no time to waste). (FAILED)

7) Thousands of friends on FB by the end of the year. (ACHIEVED)

8) Just plan to follow the flow... (Flow mcm hareeemmmm)

9) Getting myself motivated..( Top up the tank, thanks Josephine) (Sikit kot, tp aku rasa life mcm messed je)

10) Celebrate the tear with joy and enthuatism! yeah.... ( YES!)

Ha.....mcm tu la dik non! Aku cakap je lebey, nk tu la ni la...tp action kureng...benci3........mcm mana nk ubah habit liar ini????????????

SENANG JE! PAKAILAH PRODUK KAMI!!!! hahahaha.......JUS MAK LIMAH, Terbaik dr Pekan Hantu.




4 comments:

yok said...

uiks. happy new year toooo ;]

dayanaazhar:) said...

konichiwa.

lama tak update? busy sangat la tu.

bestnya pi umrah april. nak ikut.

DanieL AdiE said...

byknye sepatah 2 ur entry nie..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/salam-2011the-beginning.html

Shairazi Saidin said...

yok: hoyeah2......nnt ada program2 best ajak aku!

dayana: tu la kan....starting 2011 ni i nk start update sebanyak mungkin..

daniel: Hahaha. Saya memng senget.