Oh! Konsert MZ ke....

Hello little blog. What are you up to? Mesti x tau nk buat apa kan? Hehehe. Aku pun tak tau nk buat ape hari ni. Mcm gonna be a boring day je. Tired pon sepasal. Dah la bangun lambat. Haish! Terok betol lah Shairazi ni. Well, we are in March and it's already the second day. Fuhh! Time spins so fast. Sampai kadang2 tu nk breath pun x sempat (nmpk benor menipu).

Hari ni tak berapa ada topik sangat. Actually banyak benda menarik nak cerita tapi hanya mampu sekali je satu masa. Nk cite pasal konsert Maher Zain harituh. Memang best giler la konsert dia. Even tak macam concert MCR ke, SuJu ke tp memang meriah @ meletop habis la. Maher Zain memang seorang yang sporting. Ishk, langkau teros ke tengah konsert. Cite dulu awal-awal kan. ;) My friends and I off from Vista dari sebelum solat Jumaat lagi. Masa tu I guess 25 February kot. Semangat sangat nk tengok Maher Zain. Kami gi Bangsar dulu then lepas tu gi Petaling Jaya nk amik DSLR dr abang aku. Hmm, memang jauh la perjalanan tapi demi Maher Zain. Sanggop. Mampo teros. Pastu sampailah di Stadium Malawati yang tak sangat cantik. Bole2 la kalo nk tgkp pic2 rare. Then enjoy2 dekat karnival kejap sampai la time concert. Fuhh! Ramai giler orang. Sesak habis la. Ada baby, ada kanak-kanak, ada makcik, ada pakcik. Nenek pon ada tau! Apa yang bestnye, mcm universal music lah. Semua lapisan peringkat ada.

Ok, masuk je dalam stadium terus tak puas hati. Motif tak puas hati? Sbb organizer mcm kureeeng skit. Ye la, nk cari seat bukan main susah. Nak kena cari dalam gelap plak tuh. Mampo? Hadoi. Last2 dapat seat. Best dan lega sebab berpeluh2. Sbb pakai Nivea yang kini dh x menjadi. Yang hanginnye, dapat seat kena lindung dengan TIANG BAPAK PUNYE besar. AKu nk tengok hidong MZ pon x nmpk tau. Gile lindung. Ketiak aku pon bau semacam. Teros rembat Rexona sport. MENGANCAM! Haha. Haish, melalut lagi. Pastuh lama gila nk tunggu Abe Maher. Ha! Kan..terus jd havang. Tunggu la sampai rebus bontot. Pastu tetibe ramai plak yang bangun and pindah tempat. Thank GOD dapat tmpt dgn view yang boley tahan la...nampak la dari x nmpk. Kesian orang yang tak pindah. Kalian sangat jujur ye. Apa-apa pun. ENJOY GILER!!!!! Enjoy la gambar I ni. HAHA. Sila JELES sekali. Thank You!




TETIBE KAN MAHER ZAIN NAK GEDIK2 MCM PIC ATAS?
Hahaha..kesian korang. Nk tgok Maher Zeng ye....ok2 Hameeek.


HABIS SUDAA....gracias for watchin'!

2 comments:

Shamsuddin Amin said...

bestnye...
tringin nk pegi
tapi tiket mahal sgt...
hayyo... =)

Shairazi Saidin said...

huhu. rm53 je. standard konsert la kan...kira murah le tuh. HEHE. nnt kita g sesame.. ;)