HAPPY BIRTHDAY CHARLIE CHAPLIN.

Birthday Charlie Chaplin la. HEHEHE. Dulu2 atok SM suka la tengok cite nih. Time tu Astro takde lagi dekat Marikh, so, layan je la citer ni walaupun tak bersuara. HEHE. Kalau la Spongebob ada time tuh, mesti binatang span tu dah jadi DIVA gamaknyer. 

Split Personality sgt awok ni!

Ingat zaman-zaman black and white, even SM tak masuk zaman tuh, atok SM la yang banyak bercerita. Cerita P. Ramlee la, Three Stooges la, Kak Limah la...erk..Kak Limah? Oh, okay.....


Atok dan SM cuma nak cakap. 

HAPPY BIRTHDAY TO  

SIR CHARLES SPENCER "CHARLIE" CHAPLIN

 Amboih pose, ala2 model A|X, hensem kot masa muda2. :)


Style yang sangat terkenal! :D

Thanks sudi jumpa SM, kita date dilain hari ok. BYEE! :D
 

5 comments:

zikeryhassan said...

suke tgk video kat page google. hehe

Shamsuddin Amin said...

owh...
hri ni befday die ke...?

epy befday...

Shairazi Saidin said...

zik: comel kan? HUHU.

Shairazi Saidin said...

@satan: YEAH!

kaibudakbaek said...

yeah!nak buat entry pasal ni smlm.tp lupe :p

happy birthday pakcik charlie :D