JUSTIN BIEBER? Euwwwww.....BRUNO MARS!! Yeah..yeah..yeah!

Gempar! Berita tergempar setakat ini! 2 artis yang mempunyai aliran pemikiran yang berbeza sedang hangat menyebarkan virus. Seorang Freemason dan seorang lagi Freekick! Aiyark! JB or Justin Bieber suka sangat buat awek2 kecil berumur 10-20 tahun demam panas. Bieber Fever namanya. Maybe jugak ada makcik2 yang menaruh harapan untuk menjadikan budak selenga ni sebagai suami. Who knows?! Yang sorang lagi hangat jugak. Kalah pisang goreng Kak Leha dan Embun. Tapi yang ni lagi sodap. Beliau hangat menyebarkan virusnya juga iaitu MARS SARS katanyer.

*pehal lu usha2? Gua memng hansome!



*I cantik kan uols?? Ramai aweks dan jejans kt luar sana menaruh 
harapan kt i. Tp i suka anak Gomez jewwww. Jeles lettew~

Inilah dua manusia yang menjadikan ramai orang gila. Kalo lelaki tergila-gilakan Bruno Mars, itu ok. Tapi kalau ada lelaki tergila-gilakan Justin Bieber, no komen. :) Nak tahu kenapa saya cakap mcm tu? Sebab, kebanyakan lelaki yang tergila-gilakan Bruno Mars adalah mereka dari kalangan musician/ art lover/ nk ada suara mcm Bruno Mars/ nak dia jadi mentor diorang tapi kalo ada lelaki yang minat Justin Bieber, SM rasa la...SM rasa ...erk, sebab dia cute? Or rambut yang menjadi pujaan? Or sebab nak buat anak ikan?

SM mengaku, SM suka JB tp bukan SM suka Bieber *not my type* tp suka lagu dia. Lagu Pray sangat menyentuh hati. Seriusly. Sekarang ni SM nk bagi pandangan SM sebab apa SM cakap JB euwwww and sebab apa SM cakap BM yeah yeah yeah!

Tahukah ana JB hancur bila nyanyi LIVE? Ini buktinya. Tak la hancur sgt tp x sehebat BM.


Tahukah anda suara BM dalam CD dan LIVE adalah sama?


Tahukah anda Justin Bieber pernah dibaling botol air oleh peminat ketika dia berada di atas pentas?


Tahukah anda bahawa SM tidak jumpa mana2 rekod Bruno Mars dibaling botol air?

----------------
sorry, no embarassing videos EVER recorded.


Tu je dari E!Mars

Terima kasih kerana membaca. :D

NEVER SAY BIEBER..BIEBER..BIEBER...

17 comments:

dayanaazhar:) said...

I like both.

-aqmalazmi- said...

hahahha.....BM suara die mmg unit........untung lew ade suara mcm bm tuw..jb??so so jew laa,tak minat pon...just suka lagu die yang ada makna jeww and cara die menari dlm "somobody to love" tuw..awesome

Monoloules said...

JUSTIN BABI.

-aqmalazmi- said...

ya allah baru dengar si JB tu nyanyi live..masyarakat!!!macam sengau jeww..... "i colse my eyeiii" euuu... HAHAHHAHAH.. kelakar doe!

bUdEaN n sUfiEa said...

hahaha..perbezaan yang x adil disitu ya...bieber live rec0rd guna nset ja..mars rec0rd guna vide0 cam..0fc0urse vide0 nset kalah..

Izzah | zulkifli said...

I love both of em..=D

Shairazi Saidin said...

@zaf: kalo JB record pakai DSLR, confirm2 lebey menyerlah ketidaksedapan suarannya! Try la search konsert BM yg pakai nset...BEZA kan?

Shairazi Saidin said...

@izah: HEHE.

zikeryhassan said...

BM mmg terbaik dr ladang. agak2 suara SM mcm BM x? ahaha

Shairazi Saidin said...

@zik: awak rasa? nk SM nyanyi dkat tlinga awk ke? HAHA.

butterscotch said...

jom tgk nver say never d pwgm brhampiran anda ;D
ekekekeek

Shairazi Saidin said...

euw. :)

iz said...

lagi sanggup menghidap MARS SARS than BIEBER FEVER :P

Shairazi Saidin said...

Setuju sama anda iz!

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

bUdEaN n sUfiEa said...

SM: kaaaaaannnnnnnn!hahaha

Azri Fathurrahman said...

<--kipas susah mati BRUNO MARS ! haha .. terbaik lah , aku sokong bruno .. :'D