Sticky Post - BRUNO MARS datang BUMI? OH EM GEEEE!




WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! SM rasa tak percaya bebeh! Sebab malam ni SM akan terima kunjungan dari Bruno Mars. Dia akan buat konsert dekat PWTC, Kuala Mars. HEHEHE. Dia artis terkenal dekat Planet kami tau. Haish. Rasa x sabor den. OK, kol 5 ptg nnt SM akan bertolak ke PWTC. Seperti biasa dengan menaiki moto SM la. Piring Terbang kena rampas dengan NASA. Actually SM akan pergi sendiri dan syok sendiri2. Tp disebabkan ada ramai yang loner nk join so kitorang akan berjumpa kt sana. Bak kata Or May May, gathering Hooligans. HEHEHE.  Anyway, nnt SM akan upload gambar2 best dekat blog ni. Insyaallah. K la, nk siap2 ni. Bye uols!~

25 comments:

-aqmalazmi- said...

weyy jelous nyaaa

Fyqa said...

nanti nak tgk gmbar2nye. hehe

nurul nadia nasir said...

kirim salam kt bruno mars nanti taw!wahaha mintk otograph skali ;)

Shairazi Saidin said...

aqmal: HEHEHEHE. ingt nk blanje tiket kt ko. Tp habis sudaaa.. :)

Shairazi Saidin said...

@fyga:Of kos. rajin2 la jenguk sini ye..hehe

Shairazi Saidin said...

@nadia. HAHAHA. jerit kuat2 dr bawah. HEHE. otograf konfem x dpt. huhu.

adwafarahin said...

ok jeles!

sile upload laju2 nnt yer :)

Bibin said...

saya pergi jugak!kalau terjumpa tegur2 lah :) eh,boleh bawak camera masuk tak?hee

Shairazi Saidin said...

adwa: ON SAHAJORK! Hehehe.

Shairazi Saidin said...

@bibin: siape anda?

Bibin said...

saya follower awak.accidentally nampak masa search bruno mars punya info kat internet.btw, hi (:

Izzah | zulkifli said...

uish..
untung nye dpt jmpe Bruno Mars..

nak jelez byk2 bole??..

AkU said...

Darn...!! xpueh hati AkU xsmpat beli ticket beliau...sangat hampa ok...

Shairazi Saidin said...

Bibin: REALLY? That's great! Slalu la dtg sini tau! :D

Shairazi Saidin said...

Izzah: BOLEY2! Silakan...HEHEHE. Smlm tgok dia LIVE rasa mcm x percaya.

Shairazi Saidin said...

@Aku: X pe. Nanti dia plan nk dtg M'sia lg.....dgn kepadatan yg lebih besar.

Bibin said...

:) u kat mana semalam?rock zone ke seating area?dia tak nyanyi talking to the moon :|

Ujang9897 said...

bak sini wei

syairahmohdanuar said...

WAHH!!jelesnye -___-

Shairazi Saidin said...

bibin: rockzone belah kanan. HEHE. I seludup masuk handycam. last skali kena tangkap. DAMN!

Shairazi Saidin said...

@ujang: BAK APE WEH? :)

Shairazi Saidin said...

@syairah: x pe, nnt dia dtg lg.. ;p

Bibin said...

i was in rockzone too!i kat tengah.just few rows from the stage.ohh.i tau kut.mase konsert baru nak start macam tu ada orang pegang walkie talkie tu yang tegur eh?

nelly said...

jeles ni ~

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

wahh minatny die hehehe