STICKY POST | Buat duit sebanyak RM10,000 tanpa perlu tarik trafik dengan iPanelOnline. DAFTAR PERCUMA.

Lama gila SM tak blogging. Rasa mcm sedekad. Tetiba plak rasa mcm nk makan Macaroon sambil telan Old Town. Ye, ye..saya kuat berangan. Saya tahu la. Tapi ni cerita pasal duit la. Sape tak nak DUIT? Kalau kau cakap tak nak duit, ko memang sewel. Even Jessi J cakap, "Money can't buy us happiness", tp aku tetap jugak nk cakap, boleh kot..sometimes. Ni kisah pasal CARI MENCARI DUIT DENGAN BLOGGING yang terbaharu. Tapi kalau tak blogging pon boleh dapat wooo. SM dh fade-up dengan nuffnang. Kedekut sangat nk bagi SM duit. Merajuk tak terkira ni. Meh SM nk perkenalkan iPanelOnline. 

BLOG CIKAI? ANDA TAK FEMES? NAK DUIT POKET LEBIH? *Wah, mcm iklan SmartShop!

Cubalah, ubat batuk cap..eh, silap, iPanelOnline

Welcome to my.ipanelonline.com!

*sila klik link untuk ke page iPanelOnline*

Meh kita berkenalan sikit dengan iPanelOnline. iPanelOnline merupakan sebuah adalah sebuah platform pembeli yang profesional,iPanel Online Market Research Co., Ltd. Melalui platform kami, anda boleh mengongsikan komen dan cadangan anda terhadap sesuatu produk dan perkhidmatan. Pandangan anda akan membantu kami meningkatkan kualiti sesuatu produk dan perkhidmatan. Penyertaan anda akan mempengaruhi sesuatu produk dan perkhidmatan seharian kita dengan secara langsung dan akan dapat memperbaiki kualiti kehidupan kita. Anda boleh mengongsikan pandangan anda melalui penyertaan dalam kaji selidik. Jika anda menyertai kaji selidik yang disediakan, anda akan mendapat mata ganjaran selepas melengkapkan soalan kaji selidik. Apabila anda mendapat mata ganjaran yang cukup, anda boleh menebus wang tunai atau hadiah dengan mata yang dikumpul.Sekiranya anda menjadi ahli kami, anda tidak perlu risau tentang keselamatan maklumat keperibadian anda. Sebagai seorang ahli ESOMAR, kami akan menjaga maklumat keperibadian ahli kami. Maklumat anda akan dilindungi oleh sistem kami dan tidak akan diketahui oleh pihak ketiga. 

iPanelOnline telah ditubuh pada tahun 2004. Kami adalah sebuah syarikat kaji selidik yang profesional. Dalam masa yang singkat, melalui usaha kami, iPanel telah mempunyai ahli dari China, Hong Kong, Taiwan, Singapura, Indonesia, Thailand, Malaysia, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, Philippines, Vietnam dan lain-lain. Kejujuran dan perjanjian adalah prinsip kami, kami akan memberi perkhidmatan yang berkualiti untuk anda.

Sumber: iPanelOnline

Apa yang menarik tentang iPanelOnline adalah, pendaftaranya PERCUMA. Terbuka kepada mana-mana individu yang berblog ataupun tidak untuk join iPanelOnline

Kenapa saya memilih iPanelOnline?

*Sebab seorang rakan saya telah berjaya earn duit melalui iPanelOnline
*Pendaftarannya PERCUMA dan terbuka kepada sesiapa.
*Tidak perlu menarik trafik ke blog anda.
*Cuma hanya perlu menjawab survey dan mempromosikan kepada rakan.
*Kutip mata/point dan anda boleh terus jana pendapatan.

SM baru je join benda ni, dah dapat RM0.50. Banyak tuh. Rezeki tau. Kalau korang rasa selama ni korang asyik mengabih duit berbanding buat duit, try join iPanelOnline. Insyaallah, dalam diam-diam, aku jatuh hati padamanu...tetiba nyanyi lagu Tilu. Diam2 anda dapat jana pendapatan. 

Join iPanelOnline dengan klik sini:- 










KENA TRY DULU!!! Usha page dia disini iPanelOnline, ada la ramai yang telah berjaya. Tak rugi kalau join.

Selamat Mencuba!!!



5 comments:

sayanakhiburan said...

macam penah baca je post ni, tapi kat mana ek??

Tengku Nizam said...

menarik , tp cam rumit plak tgk .

Shairazi Saidin said...

@saya: ramai yg buat...hehe.

Shairazi Saidin said...

Tengku, register je... ;p

teah said...

nak macaron tsssk T____T